Despre noi

SC Saturn SRL

SC SATURN SRL este o societate cu capital integral privat, infiintata in anul 2000, care are ca activitate principala producerea elementelor prefabricate din beton, specializandu-se indeosebi pe producerea pavelelor din beton vibropresate.

Introducere:
Saturn SRL este o companie producătoare specializată în fabricarea pavelelor și bordurilor din beton vibropresat. Cu o experiență solidă în domeniu și o echipă de specialiști dedicați, ne străduim să oferim produse de cea mai înaltă calitate pentru proiectele de construcție și amenajare a spațiilor exterioare.

Produse:
Firma Saturn SRL produce o gamă largă de pavele și borduri din beton vibropresat, adaptate pentru diverse aplicații în amenajarea exterioară. Fie că este vorba despre trotuare, alei pietonale, curți interioare, terase sau parcaje, punem la dispoziție soluții variate și durabile. Produsele noastre sunt disponibile în diferite forme, dimensiuni, texturi și culori, pentru a satisface preferințele și nevoile specifice ale clienților noștri.

Calitate:
Suntem dedicați calității superioare a produselor noastre. Utilizăm materii prime de înaltă calitate și tehnologii avansate pentru a obține pavele și borduri rezistente, durabile și estetice. Fiecare produs este fabricat cu atenție la detalii și supus unor teste riguroase de calitate, astfel încât să putem asigura satisfacția clienților noștri și să ne menținem reputația excelentă pe piață.

Servicii:
Pe lângă producția de pavele și borduri din beton vibropresat, Saturn SRL oferă și servicii conexe pentru a răspunde nevoilor clienților noștri. Astfel, putem oferi consultanță în alegerea produselor potrivite în funcție de specificațiile proiectului, livrare rapidă și eficientă a produselor, precum și asistență tehnică în instalarea și întreținerea acestora.

Clientela:
De-a lungul anilor, am avut plăcerea de a colabora cu o gamă diversă de clienți, inclusiv persoane fizice, companii de construcții, dezvoltatori imobiliari și autorități publice. Ne străduim să stabilim parteneriate de lungă durată cu clienții noștri, bazate pe încredere reciprocă și satisfacție garantată.

Concluzie:
Saturn SRL este o companie producătoare de pavele și borduri din beton vibropresat cu o reputație solidă și o ofertă largă de produse de înaltă calitate. Ne dedicăm să furnizăm soluții durabile și estet

La cerere, asiguram clientilor nostri montarea pavelelor prin intermediul firmelor specializate si dotate tehnic cu care avem incheiate contracte de colaborare.

Servicii oferite

Experienta noastra

Datorita unei colaborari foarte bune cu firme de profil din Germania am reusit sa dotam societatea noastra cu utilaje performante din punct de vedere calitativ si cantitativ astfel incat intregul flux tehnologic este asigurat de masini si utilaje din import produse de firme cu renume in domeniu precum Zenith Baumaschinen, Teka Mischanlagetehnik, Sket Brechanlage.

Profesionalism 100%
Seriozitate 100%
Promptitudine 100%
Diversitate 100%

Pentru ca intreaga activitate sa se poata desfasura eficient si pentru ca sa putem respecta intotdeauna termenii de livrare catre clientii nostrii, societatea noastra s-a dotat cu propria instalatie de sortare, spalare si concasare produse balastiere, astfel incat materia prima necesara producerii pavelelor este de calitate, in consecinta produsul finit, pavelele din beton, sa corespunda celor mai inalte exigente.

Un alt aspect al activitatii noastre pe care l-am tratat cu maxima seriozitate a fost sa venim in ajutorul clientilor cu un intreg pachet de servicii in ceea ce priveste activitatea de transport si descarcare pavele la punct de lucru, pregatirea suprafetei ce urmeaza a fi pavata, asigurarea materialelor necesare pentru punerea in opera a pavelelor.

Call Now Button