SC Saturn SRL

SC SATURN SRL este o societate cu capital integral privat, infiintata in anul 2000, care are ca activitate principala producerea elementelor prefabricate din beton, specializandu-se indeosebi pe producerea pavelelor din beton vibropresate.

De la bun inceput telul nostru a fost ca produsele noastre sa fie de calitate, clientii nostri sa fie pe deplin satisfacuti de calitatea produselor, ceea ce si pentru noi a fost un aspect pozitiv si ne-a impulsonat in a dezvolta intreaga noastra activitate.

La cerere, asiguram clientilor nostri montarea pavelelor prin intermediul firmelor specializate si dotate tehnic cu care avem incheiate contracte de colaborare.

Servicii oferite

  • Masuratori si stabilirea necesarului de materiale;
  • Lucrari de pregatire a suprafetelor ce urmeaza a fi pavate;
  • Livrarea materialelor necesare pregatiri fundamnetului;
  • Montaj pavele si borduri;
  • Transport marfa la domiciliul clientului;
  • Descarcare marfa – retur marfa.

Experienta noastra

Datorita unei colaborari foarte bune cu firme de profil din Germania am reusit sa dotam societatea noastra cu utilaje performante din punct de vedere calitativ si cantitativ astfel incat intregul flux tehnologic este asigurat de masini si utilaje din import produse de firme cu renume in domeniu precum Zenith Baumaschinen, Teka Mischanlagetehnik, Sket Brechanlage.

Profesionalism
Seriozitate
Promptitudine
Diversitate

Serviciile noastre

Pentru ca intreaga activitate sa se poata desfasura eficient si pentru ca sa putem respecta intotdeauna termenii de livrare catre clientii nostrii, societatea noastra s-a dotat cu propria instalatie de sortare, spalare si concasare produse balastiere, astfel incat materia prima necesara producerii pavelelor este de calitate, in consecinta produsul finit, pavelele din beton, sa corespunda celor mai inalte exigente.

 

 

Un alt aspect al activitatii noastre pe care l-am tratat cu maxima seriozitate a fost sa venim in ajutorul clientilor cu un intreg pachet de servicii in ceea ce priveste activitatea de transport si descarcare pavele la punct de lucru, pregatirea suprafetei ce urmeaza a fi pavata, asigurarea materialelor necesare pentru punerea in opera a pavelelor.